Contact

ADRES

Huys Azië
Jollemanhof 20 A
1019 GW Amsterdam
T +31 (0)20 767 01 80
F +31 (0)20 767 01 81
info@finnius.com

 

Routebeschrijving

OPENBAAR VERVOER

Vanuit Amsterdam Centraal Station

Per tram (6 minuten): Neem voor het Centraal Station tram 26 (richting IJburg, tot halte Kattenburgerstraat). De haltes zijn op de Piet Heinkade. Huys Azië bevindt zich aan de overzijde van de straat.

Te voet (ca. 15 minuten): Vanaf Centraal Station neemt u uitgang Noord. Buiten slaat u rechtsaf. Volg de grote weg, langs het water over de Piet Heinkade. Loop de brug over, voorbij het Muziekgebouw en de Passenger Terminal. Huys Azië bevindt zich na het tweede stoplicht aan de linkerzijde (rood/bruin gebouw). De ingang van het gebouw bevindt zich aan beide zijkanten. Binnen het gebouw de lift nemen naar de 7e verdieping waar het Finnius kantoor zich bevindt.

PER AUTO

Instellen navigatiesysteem voor het adres van de ingang van de parkeergarage Huys Azië: Vriesseveem 4, 1019 GM Amsterdam.

Komende vanuit alle richtingen: Verlaat de ring bij afslag S114 (Zeeburg, Artis, IJburg).

Vanaf afslag S114 (uit alle richtingen): Ga onderaan de afrit A10 richting Zeeburg / Centrum / Artis. Ga na ca. 700 meter bij de stoplichten rechtdoor de Piet Heintunnel in (richting Centrum). In tunnel rechts aanhouden, aan het eind van de tunnel rechtsaf: richting Centraal Station / Centrum. U bevindt zich nu op de Piet Heinkade. Het kantoor van Finnius bevindt zich na ongeveer 1 km aan de rechterkant. Dat wil zeggen: net voorbij Pakhuys De Zwijger en vlak voor het gebouw met het Funda-logo.

Parkeren: Bij het hek aanbellen bij receptie Huys Azië. U kunt parkeren op -1 of -2. Vanuit de parkeergarage kunt u rechtstreeks met de lift naar het kantoor van Finnius op de 7e verdieping van Huys Azië.

 

Klik hier voor google maps.