Contact

Adres

Huys Azië
Jollemanhof 20 A
1019 GW Amsterdam
T +31 (0)20 767 01 80
F +31 (0)20 767 01 81
info@finnius.com

Routebeschrijving

Per auto

Stel op uw navigatiesysteem het adres in van de parkeergarage Huys Azië:

-> Vriesseveem 4, 1019 GM Amsterdam.

Komende vanuit alle richtingen: Verlaat de ring bij afslag S114 (Zeeburg, Artis, IJburg).

Vanaf afslag S114 (uit alle richtingen): Ga onderaan de afrit A10 richting Zeeburg/Centrum/Artis. Ga na ca. 700 meter bij de stoplichten rechtdoor de Piet Heintunnel in (richting Centrum). In tunnel rechts aanhouden, aan het eind van de tunnel rechtsaf: richting Centraal Station/Centrum. U bevindt zich nu op de Piet Heinkade. Het kantoor van Finnius bevindt zich na ongeveer 1 km aan de rechterkant. Dat wil zeggen: net voorbij Pakhuys De Zwijger en vlak voor het gebouw met het Funda-logo.

De parkeergarage bevindt zich NA het gebouw met het Funda-logo. Ga hier rechts, de parkeergarage van Huys Azië is aan de rechterkant.

Parkeren: Bij de slagboom aanbellen bij de knop ‘receptie Finnius’. U kunt parkeren op -1 of -2. Vanuit de parkeergarage kunt u rechtstreeks met de lift naar het kantoor van Finnius op de 7e verdieping van Huys Azië.

Vanuit Amsterdam Centraal Station

Per tram (6 minuten): Neem voor het Centraal Station tram 26 (richting IJburg). De haltes zijn op de Piet Heinkade. Neem halte Kattenburgerstraat. Finnius bevindt zich aan de overzijde van de straat op de 7e verdieping in het gebouw Huys Azië.

Te voet (ca. 15 minuten): Vanaf Centraal Station neemt u uitgang Noord. Buiten slaat u rechtsaf. Volg de grote weg, langs het water over de Piet Heinkade. Loop de brug over, voorbij het Muziekgebouw en de Passenger Terminal. Na het tweede stoplicht aan de linkerzijde vindt u Finnius in het gebouw Huys Azië op de 7e verdieping.

Huys Azië is een rood/bruin gebouw. Net voorbij het gebouw met het Funda-logo. De ingang van het gebouw bevindt zich aan beide zijkanten. Binnen in het gebouw neemt u de lift naar de 7e verdieping.

Klik hier voor google maps