Solliciteren

Advocaat medewerker (fulltime)

Finnius zoekt:

Finnius zoekt in verband met de groei van de praktijk een advocaat medewerker met tenminste 3 jaar relevante ervaring op het gebied van het financieel toezichtrecht. De persoon die wij zoeken wordt gedreven door passie voor dit rechtsgebied, heeft kwaliteit voorop staan, gaat precies te werk en kan pragmatisch zijn wanneer nodig. Ervaring met bestuursrechtelijk en/of civielrechtelijk procederen is een pré.

Finnius is:

Finnius is een succesvol nichekantoor in het centrum van Amsterdam dat zich uitsluitend richt op financieel toezichtrecht. Finnius werkt voor nationale en internationale cliënten in zowel de advies-, transactie-, als procespraktijk. Wij zijn helder, puntig en precies in ons werk en we pakken zaken oplossingsgericht aan. Van medewerkers verwachten wij een betrokken en proactieve houding, zowel richting cliënten als binnen ons team.

Finnius biedt:

Finnius biedt een uitdagende en stimulerende werkomgeving voor ambitieuze advocaten. Finnius bestaat uit een team van gedreven specialisten die plezier hebben in hun werk en een goede teamspirit en een ontspannen werkomgeving hoog in het vaandel hebben staan. Bij Finnius wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van medewerkers en samenwerking binnen kantoor.

Meer informatie over Finnius advocaten kan gevonden worden op www.finnius.com.

Reacties op deze vacature voorzien van cv kunnen worden gericht aan onze office manager Coreine de Boer (coreine.de.boer@finnius.com). Voor een nadere toelichting op de vacature kan contact worden opgenomen met Bart Bierman of Casper Riekerk (via 020 7670180).

Stage

Finnius biedt studenten graag de mogelijkheid een stage te lopen. Niet alleen rechtenstudenten zijn welkom. Ook stagiaires met een administratieve / organisatorische achtergrond bieden we graag een stageplaats. Reacties of vragen over een stage bij Finnius kunnen gestuurd worden naar onze office manager Coreine de Boer (coreine.de.boer@finnius.com).