T +31 (0)20 767 01 80

dominique.overheul@finnius.com

Dominique Overheul

Juridisch medewerker

Dominique is juridisch medewerker bij Finnius en staat op het punt om haar master Financieel Recht aan de Universiteit Leiden af te ronden. De komende periode houdt zij zich onder meer bezig met het opstellen van de Finnius Vooruitblik 2024. Daarnaast adviseert Dominique verschillende financiële ondernemingen over uiteenlopende financieel toezichtrechtelijke onderwerpen en vraagstukken.

Dominique is zeer geïnteresseerd in het financiële toezichtrecht en volgt met enthousiasme de ontwikkelingen in de financiële sector en de snelle veranderingen in de wet- en regelgeving. Daarbij heeft zij een bijzondere belangstelling voor de invloed van kunstmatige intelligentie op de financiële sector.

Vanaf 1 oktober is Dominique werkzaam als juridisch medewerker. Daarvoor is zij al werkstudent geweest bij Finnius. Dominique heeft in Leiden de bachelors Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid (afstudeerrichting International Business Law) afgerond. Daarnaast is zij bezig met het afronden van de master Financieel Recht.

  • Adviseren van (financiële) ondernemingen over de toepassing van het financieel toezichtrecht.