Werken bij ons

Werkstudent gezocht voor project

Finnius is op zoek naar een student financieel recht die het leuk vindt om Finnius te helpen met een project van november 2019 t/m mid januari 2020. Finnius biedt een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding. Klik hier voor de volledige vacature. Reacties of vragen kunnen worden gericht aan onze office manager Coreine de Boer.

Werkstudentschap

Finnius is doorlopend op zoek naar studenten in de eindfase van hun studie financieel recht die het leuk vinden om de door hen opgedane kennis bij ons in de praktijk te gaan brengen. Het werkstudentschap wordt in beginsel aangeboden voor een periode van drie maanden voor minimaal twee dagen in de week. Finnius biedt een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding. Klik hier voor de volledige vacature. Reacties of vragen kunnen worden gericht aan onze office manager Coreine de Boer.

Advocaat-medewerker procespraktijk (60-100%)

Finnius zoekt:
een scherpzinnige en effectieve litigator die thuis is in het financieel toezichtrecht en beschikt over ten minste drie jaar ervaring met bestuursrechtelijk en/of civielrechtelijk procedures. De ideale kandidaat:

• analyseert en formuleert uitstekend;
• loopt niet weg voor complexe procedures;
• is niet bang om te pleiten;
• gaat secuur te werk, maar is pragmatisch wanneer nodig;
• kan relativeren en beschikt over enig gevoel voor humor.

De kandidaat zal vooral werkzaam zijn in de procespraktijk van Finnius, die wordt aangevoerd door Guido Roth. Klik hier voor een korte omschrijving van die praktijk.

Deze vacature staat evenzeer open voor degenen die werkzaam zijn of waren bij een toezichthouder.

Een parttime dienstverband (minimaal 60%) behoort tot de mogelijkheden.

Finnius is:
Finnius is een succesvol, in Amsterdam gevestigd nichekantoor, dat zich volledig heeft toegelegd op financieel toezichtrecht. Finnius werkt voor nationale en internationale cliënten in zowel de advies-, transactie-, als procespraktijk. Finnius streeft ernaar de hoogste kwaliteit te paren aan een oplossingsgerichte en effectieve aanpak van zaken. Van medewerkers verwachten wij een betrokken en proactieve houding, zowel richting cliënten als binnen ons team.

Finnius wordt aanbevolen in zowel Chambers als Legal 500.

Finnius biedt:
Finnius biedt een uitdagende en stimulerende werkomgeving voor ambitieuze advocaten. Finnius bestaat uit een team van gedreven specialisten die plezier hebben in hun werk en een goede teamspirit en een ontspannen werkomgeving hoog in het vaandel hebben staan. Bij Finnius wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van medewerkers en samenwerking binnen kantoor.

Meer informatie over Finnius advocaten kan gevonden worden op www.finnius.com.

Reacties op deze vacature voorzien van cv kunnen worden gericht aan onze office manager Coreine de Boer. Voor een nadere toelichting op de vacature kan telefonisch contact worden opgenomen met Guido Roth.